postman logo Postázás: megoldva! √

Bemutatkozás

Több mint tíz évvel ez előtt, még a Magyar Posta berkeiben dolgozva tapasztaltuk, hogy a cégek, vállalkozások mennyi energiát, időt, és pénzt áldoznak a postai ügyek lebonyolítására. Alkalmazottak értékes munkaidejük jelentékeny részét postázási feladatokra, postára való telefonálgatásra voltak kénytelenek pazarolni, a cég ügyeit előre lendítő feladatok rovására.

A nagyobb vállalatoknál már akkoriban sem volt ismeretlen fogalom az outsourcing, azaz bizonyos - nem szorosan a vállalat profiljához kötött -, tevékenységek kiszervezése. Ezek közé tartozik a levelek, csomagok, számlák postai előkészítése, postafiók ürítése, pénzes utalványok beváltása, reklám anyagok behúzása, terjesztése.

Mivel e sikeres módszert egyre több cég alkalmazta, 2002 tavaszán elérkezettnek láttuk az időt, hogy megalapítsuk postai szolgáltató cégünket, a Postman Bt-t.

A több éves Postánál eltöltött gyakorlat, a megszerzett képesítéseink, és a jól kiépített kapcsolatrendszerünk lehetővé tette a sikeres indulást, viszont valljuk, hogy az eddig elért eredményeink zálogai a pontosság, rugalmasság, de mindenek előtt a megbízhatóság.

Célunk, hogy ennek megfelelően a továbbiakban is színvonalas szolgáltatással, hozzáértő embereinkkel minél magasabb fokon álljunk az ügyfelek rendelkezésére. Ezt a törekvést igazolja, hogy évről évre növekszik partnereink száma, akik kérésére szívesen megosztják tapasztalataikat cégünkről.